Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag blir tokig

Lästid: 1 min

Tilda testar gränser hela tiden. Det skall bråkas om allting och smart är hon också. Allt eller inget.

Tilda frågade vad det var för dag idag. Jag svarade lördag. Då fortsatte hon “lördag? Aha på lördag så får man äta glass!”. Klockan var 9.

Nu vid lunchen kom Tilda “jag är hungrig, huuungrig!”. Men hon åt för typ 2 tim sedan och åt inte ens upp allt. Hon ville ha omelett, ris och korv. Det var vad vi köpte igår när vi kom till Sthlm. Jag stod och stekte omeletten och gjorde klart på tallriken. Då hittade hon något som hon tjatade om och blev arg och ledsen. Då var hon plöstligt inte hungrig. Då ville hon fika istället, ut och fika, köpa fika, gå till lekplatsen. Det blev ingenting och då sa hon arg “JAG är inte hungrig”. Nu så går hon runt och käkar en gammal pannkaka från igår som vi hade med i bilen! Direkt ur plastpåsen fick hon av pappa.

Det blir bråk, tjat, skrik och gråt. Men det brukar gå över efter nåt på 20 min när hon inte får gehör. Man blir ju tokig…


Jublibeumskaka fick Prim smaka och Tilda ville hjälpa till. Det blev måååånga små bitar ja.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge