Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag blir galen!

Lästid: 1 min

Jag vill ha ordning på min blogg OCH jag vill art det ska se snygg ut i Ipad å mobilen. Loppi har mycket att jobba på. Loppis plattformen OK men inte i min blogg. Alla andra kanske är nöjda? Jag är inte nöjd med utseendet och jag hade en sidmall som jag har jobbat mycket med och när jag har importerat in min blogg som finns på Minbebis.com så kom allting inte in. Gaaah! Jag vill ha menyn högst upp med dropdown funktion. Jag vill inye ha allting på sidan och gillar verkligen inte att allting hamnar på ett löpande band i mobilversionen. JAG vill redigera min blogg i mobilen och ipad å inte vara fastklibbad vid laptop! Jag gillar i te heller att man måste välja en Loppi kategori när jag inte tycker att vissa av mina inlägg passar i nåt av dem. Hur har ni andra det?

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Jag blir galen!

 1. Jag vet att du har jobbat mkt på din bloggdesign så ja kan förstå att du blir irriterad när en sak funkar på en sajt, men annan sak funkar på en annan. Jag vill också ha menyn under header och en helst en dropdown-meny detta var bättre på minbebis. Men här på loppi finns andra funktioner som jag tycker överväger. Statistiken är bättre, här funkar jetpack, när man kommenterar kan man prenumerera på svaret (flera läsare av mina läsare har efterfrågat detta på minbebis!) och man kan gilla inläggen. Jag tycker att användarvänligheten och läsarenvänligheten är viktigast, efter det kommer designen….

  Men jag förstår dig för ja vet att du gillar att greja med dina sida och jag beundrar dig för ditt tålamod!

  1. Hehe ja true. D var inte bara menyn utan annat som inte funkar. Jag får nog gör en ny import och se om mina bilder i olika inlägg kommer med nästa gång. Jag flytta för att jetpack funkar här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge