Det här är stort för mig och superkul. Jag som är kass på att skriva eller formulera mig enl. mina vänner, har kommit en bit efter ett år som bloggare. Kollade nyss in Bambino och såg mitt namn! På Smällen-Emma och Charlotta Wågert som är en av grundarna till min bloggportal Loppi.se är också med. Hur hamnade jag här bland dessa kända namn och personligheter som Johanna Westman och Karin Mannerstål och andra inspiratörer?

Vad kommer jag som gästbloggare att inspirera er och Bambinos 45000 fans på Facebook med får ni vänta och se 🙂 Kan säga att begränsa ett inlägg till 250 ord, typ mindre än ett A5, det var inte lätt när man hade så mycket att skriva om. Min första text blev exakt 350 ord…. svårt med 250 som sagt 🙂 Jag ska jobba på inlägg nr.2. Jag ska bara göra två inlägg.

Klicka här för att komma till Bambino och tävla i Colors by You tävling där du ska färgsätta barnsmatskedar i designtävlingen!

Bambino / Colors by You presenterar sina gästbloggare 2015 🙂

#blogg100-32