Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag är gästbloggare Colors by You 2015 (Bambino)

Lästid: 1 min

Det här är stort för mig och superkul. Jag som är kass på att skriva eller formulera mig enl. mina vänner, har kommit en bit efter ett år som bloggare. Kollade nyss in Bambino och såg mitt namn! På Smällen-Emma och Charlotta Wågert som är en av grundarna till min bloggportal Loppi.se är också med. Hur hamnade jag här bland dessa kända namn och personligheter som Johanna Westman och Karin Mannerstål och andra inspiratörer? 

Vad kommer jag som gästbloggare att inspirera er och Bambinos 45000 fans på Facebook med får ni vänta och se 🙂 Kan säga att begränsa ett inlägg till 250 ord, typ mindre än ett A5, det var inte lätt när man hade så mycket att skriva om. Min första text blev exakt 350 ord…. svårt med 250 som sagt 🙂 Jag ska jobba på inlägg nr.2. Jag ska bara göra två inlägg. 

Klicka här för att komma till Bambino och tävla i Colors by You tävling där du ska färgsätta barnsmatskedar i designtävlingen! 

Bambino / Colors by You presenterar sina gästbloggare 2015 🙂

#blogg100-32

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge