Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jag är ambassadör för Cirkus Scott!

Lästid: 2 min

Woohoo jag fick veta förra veckan att jag har blivit utvald att vara 1 av de 10 ambassadörer för Cirkus Scott! Det är ju inte vilken cirkus som helst! I år flyttar dessutom Babblarna in till Cirkus Scott och tillsammans ska de köra Nordens största musikalcirkus 8-25 sep.

Babblarna är ju barnens favorit figurer och det är klart jag vill ta med Tilda på cirkus. 

Det är den nya bloggportalen Womsa som har anordnat detta samarbete och jag ska få gå på premiären den 8 sep i Stockholm! Se de utvalda här! Ni kommer genom oss ambassadörer få följa med på repetitioner, se bakom kulisserna, träffa cirkusartisternaoch allt som händer på en cirkusen. Mer info får jag i under veckan. Jag kommer att få tävla ut VIP-paket! Så håll utkik på oss ambassadörer vetja för chans att tävla och vinna.

Tilda är supertaggad och pratade massor om vad hon tror man gör på cirkus. Nu blir det lite pusslig den veckan om jag ska på primiären den 8 sep för den 10 sep ska Måns på konferens med jobbet på Arken & Spa men han kommer få avstå att övernatta för den 11 sep ska jag till Västerås på event! Vi ska lösa detta på något sätt och ingen ska avstå något! Det kommer bli en superkul helg! Synd att min mamma är i Thailand för hon skulle säkert vilja gå på cirkus med Tilda. Jag har bara varit på cirkus en gång, då var jag 10 år i Thailand. 

Bloggportalen Womsa samarbetar också med med Min stora dag (Min Stora Dag är en svensk insamlingsstiftelse som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige. Organisationen som grundades år 2000 är religiöst och politiskt oberoende. Under 2015 var 3000 barn och tonåringar med om en aktivitet med Min Stora Dag)
Vill du gå på cirkus och hjälpa till att bidra till Min Stora Dag? Ange koden “womsa-ger” så går 10% av biljettpriset oavkortat till Min Stora Dag. Vill du istället ha 10 % rabatt på hela köpet, ange “womsa”. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge