Woohoo jag fick veta förra veckan att jag har blivit utvald att vara 1 av de 10 ambassadörer för Cirkus Scott! Det är ju inte vilken cirkus som helst! I år flyttar dessutom Babblarna in till Cirkus Scott och tillsammans ska de köra Nordens största musikalcirkus 8-25 sep.

Babblarna är ju barnens favorit figurer och det är klart jag vill ta med Tilda på cirkus. 

Det är den nya bloggportalen Womsa som har anordnat detta samarbete och jag ska få gå på premiären den 8 sep i Stockholm! Se de utvalda här! Ni kommer genom oss ambassadörer få följa med på repetitioner, se bakom kulisserna, träffa cirkusartisternaoch allt som händer på en cirkusen. Mer info får jag i under veckan. Jag kommer att få tävla ut VIP-paket! Så håll utkik på oss ambassadörer vetja för chans att tävla och vinna.

Tilda är supertaggad och pratade massor om vad hon tror man gör på cirkus. Nu blir det lite pusslig den veckan om jag ska på primiären den 8 sep för den 10 sep ska Måns på konferens med jobbet på Arken & Spa men han kommer få avstå att övernatta för den 11 sep ska jag till Västerås på event! Vi ska lösa detta på något sätt och ingen ska avstå något! Det kommer bli en superkul helg! Synd att min mamma är i Thailand för hon skulle säkert vilja gå på cirkus med Tilda. Jag har bara varit på cirkus en gång, då var jag 10 år i Thailand. 

Bloggportalen Womsa samarbetar också med med Min stora dag (Min Stora Dag är en svensk insamlingsstiftelse som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige. Organisationen som grundades år 2000 är religiöst och politiskt oberoende. Under 2015 var 3000 barn och tonåringar med om en aktivitet med Min Stora Dag)
Vill du gå på cirkus och hjälpa till att bidra till Min Stora Dag? Ange koden ”womsa-ger” så går 10% av biljettpriset oavkortat till Min Stora Dag. Vill du istället ha 10 % rabatt på hela köpet, ange ”womsa”.