Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Jackie Ferm!

Lästid: 1 min

Kolla in vem som jobbar på Sweet Ambrosia! Jackie Ferm! Vem är det??

Jag sa till PåSmällen – Emma att jag känner igen hon som jobbar där skit mycket. Jag kunde inte placera henne men tänkte fråga Jackie själv då om hon var på Paradise Hotel eller nåt…? Jodå! Hon vann t.o.m å det var år 2010.

Jag uppfattade henne som en glad och sprallig tjej å jätte rolig nu när man har träffat henne. Det som var då på Paradise Hotel var ja…Paradise hotel. Och alla som kollar på Paradise Hotel vet ju så jag behöver inte säga mer. Det var ändå dokussåpa. Kan inte hänga  det hela sitt liv eller?

Just nu är Jackie Ferm aktuell med sin bok “Röverdotter som valde livet“. Boken handlar om hennes uppväxt i fosterhem, Paradise Hotel och att vara dotter till “Sverige farligast man”. Hennes pappa har suttit i fängelse i över 40 år och blev friad.

Vi fick en bild med Jackie… “puta med munnen, tjejer!” 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge