Vi fick åka in till Special förlossningen på Östra Sjukhuset, fråga inte varför men jag ringde från bilen då vi var på väg och 4 krystvärkar hade redan satt igång. Jag hade förvärkar redan natten till lördag men det blev mer och mer fram till midnatt då jag ringde. 

Vi hittade till avdelning och fick ett rum. Det verkade lugnt men vår tös hade visst brottom ut, mer än Tilda. Hon hade inte åkt ner och vattnet hade inte gått. Jag fick byta om och skulle kissa, då kom två krystvärkar efter varandra som höll i jättelänge…då gick vattnet och bara sprutade, tur det var i toaskålen. Inte glamorös nånstans. Tänkte då på vad klockan var. När jag kom ut så sa var bm redo och sa att jag skulle upp på sängen och då kom en värk igen. Klockan var 01:12 nåt sånt tror jag. 

Lustgasen var redan igång men den hade absolut ingen effekt på mig även den här gången. Jag körde i alla fall på med lustgasen och det luktade medicin ja men det var inget mer. Jag andades i munstycket när värken smög sig och stegrade. När den var på topp skulle jag släppa munstycket och ta tag i mina lår och krysta så mycket jag orkade.