Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

iOS 10.0.2

Lästid: 1 min

Ni som använder iphone/iPad! Har ni uppdaterat nallen eller paddan  nyligen? Vad tycker ni om den senaste uppdateringen??? 

Det var många grejer och jag stör mig på att det är stora notisrutor! Enl. bilderna så har Apple levt vilda western… Nu behöver jag inte glasögon för många funktioner har fått större rutor hah! Det tog ett tag att vänja mig…

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “iOS 10.0.2

 1. Ibland får jag fnatt på uppdaterinngar dom som gör det tycker det är toppen men användarna då liksom, tycker t.ex instagram har blivit mkt sämre!
  Svar: Hihi exakt Sirre, jamen så är det ju man hittar det man vill hitta och allt undagömt kan man alltid gräva upp;)

 2. Går i valet och kvalet om man skall våga uppdatera ? Brukar ofta vara krångligt först. Men bättre och göra kanske så e det gjort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge