Vilken kväll det var igår! Jag var i smink-himmelriket!

Jag fick inbjudan till invigningen av KICKS första Flagshipbutik förra fredag. Självklart tackade jag ja omedelbums! Jag hade med mig Maria (icke bloggare) och jag tror att hon somnade gott med sin feta goodiebag vi fick med hem. 

Imorgon fredag kl.7 öppnar portarna för Kicks nya och pampiga butik i Femman Nordstan – Nordens största skönhetsbutik! 

Vi kör en bildbomb 🙂

Tvåvåningar av lyx! Observera att det verkade vara dresscode ”Black” då de flesta beautyblogger kom i de skepnad hehe! Jag kände mig miss-placerad men jag var en bra kund tror jag.

Enklaknep Johanna var där med sina halvthai vän (som syntes vara halva i bilden haha!)


Emma testade en glansig läppstift hos Smashbox och blev lite mer tillpiffad

Jag testade två olika dova jordiga färger, det blev matt läppstift ”Cliffhanger”.

Maria testade 3 färger…det slutade även här med en ”cliffhanger” 🙂

Höggravid Malin var också där med sin syster, här fixade hon naglarna. Det skulle ta 10-15 min blev minst 30 min. Så jag orkade inte köa… Emma körde efter Malin.

DJ in da house…

Var jag den enda som åt? Detta var innan jag fick en läpp-make så jag smetade inte ut fejset haha

Chevre med druvor och pumpafrön

Vad tycks? Beauty-funktionen is da shit haha! Och detta var vara lite tillslätad. Ser jag ut som 20 igen? Makeup-artisten älskade att jobba med mina läppar! Jag behöver inte en läpp-filler 🙂 (jag vann ju en sånn MEN jag funderar stenhård på OM jag ska eller inte, jag har redan stora läppar liksom…byta till botox och fixa min arg-rynka på pannan kanske?).

Schampo och balsam? De såg väldiga hälsosamma och goda ut!

Lite kul men nja… detta är i glas. Det skulle kännas som att spreja fönsterputs på mig…

 

Sammanfattningen då. Kicks Flagshipbutik kommer definitiv bli min nya favorit ställe att häng på…i timmar… utan barn, om jag ska få shoppa och testa produkter ifred. Här har Kicks samlat ihop alla coola, nya, fina och trendiga märken. Det finns även Brow bar, nails bar, hårsalong. Det är väldig öppen och kändes sol ett varuhus och inte en butik. Jag har hittat många nya produkter som jag vill köpa nästa gång när jag har råd. 

Yes, någon var uppe och väntade på mig. Hon inventerade också…och slängde allting tjotahejti. Det var sååå många produkter och i full size eller travelsize. Det verkar vara fokus på ögonbryn och matta läppar i vår/år 🙂


Alla fick 20% rabatt på allt under kvällen och jag köpte en matt läppstift och läppenna från Smashbox. Så nöjd och det bästa är att den sitter i 8 tim! 

Jag vill tillbaka och testa på lite mer. Det var så många kända märken men och nya märken som jag inte har testat. Jag fastade för Smashboxs produkter som jag en gång i tiden använde innan Smashbox fanns i Sverige. 

Tips! Kolla in Kicks i Nordstan om du har vägarna förbi!