Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Intresseanmäla till vår BLOGGMIDDAG 2016

Lästid: 1 min

Nu är det dags för alla eventintresserade bloggare att anmäla sig till vår bloggmiddag! Eventet anordnas av mig, På Smällen!-Emma och L&M events och kommer att äga rum på Scandic Rubinen på Avenyn i Göteborg. Det kommer bli gryyyymt!

Var? Scandic Rubinen
När? Lördagen den 9 januari 2016, kl.18.30
Pris? 299 kr/kuvert (3-rätters middag inkl. välkomstdrink och ett glas vin)

Hotellrum på Scandic Rubinen för kvällens gäster finns att boka till förmånliga priser: Enkelrum 450 kr och Dubbelrum 550 kr!

Det kommer bli en riktigt trevlig kväll med mingel, bubbel, underbara bloggare, god mat, tävlingar och lyxiga goodiebags! Och kanske så blir det röj på stan efteråt också ?

Om du är aktiv bloggare och vill komma på vår bloggmiddag här i Göteborg så ska du definitivt skicka in din intresseanmälan!

Du kan antingen göra det via L&M events eller genom att följa instruktionerna nedan:

Kommentera det här inlägget och skriv ”jag vill gå”. Skicka sedan följande uppgifter till bloggevent@hotmail.com

* Namn
* Bloggadress
* Instagram (om du har) + antal följare
* Antal unika besökare i veckan på bloggen – ta en printscreen! (OBS! Förväxla ej med visningar)
* En kort motivering varför just du vill komma på vår bloggmiddag 🙂
* Sista dag att anmäla sig – söndagen den 15 nov!

OBS! Vissa av våra sponsorer önskar att se statistiken från våra gäster. Men alla bloggare oavsett storlek har chansen att komma på bloggmiddagen. Viktigt är att man är aktiv bloggare. Vi har begränsat antal platser! Rum kan ej bokas förrän vi har utsett vilka som blir kvällens gäster.

Om ni vill får ni gärna gå gilla BLOGGevent by ES och L&M events på Facebook så missar ni inget kul!

Vi hoppas på att få träffa dig där!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Intresseanmäla till vår BLOGGMIDDAG 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge