Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Intervjun med Medborgarskolan

Lästid: 1 min

Nu ligger intervjun om mig och min blogg i Medborgarskolans Nyhetsarkiv “Siranee bloggar om familj, mat och resor“. Jag fick svara på frågor om min blogg och vad den betyder för mig och mina läsare. Det är för att jag vann första priset i deras bloggtävling och min vinst var en Ipad Air! Det är två vinnare till som vann varsin Ipad Mini 🙂 Jag trodde jag var den enda som tävlade haha… Det var 30 st som tävlade. Det hade varit kul att läsa vad andra har skrivit också. Det är kul att vinna, och första priset också. Det är ju inte ofta det händer mig! Nu har jag en egen “blogg Ipad”!

image

 

image

 

 

Klicka på bilden för att komma till intervjun!

#blogg100-42

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge