Nu är det slut med Youtube för Tilda! 

Igår fick jag ett ryck och raderade Youtube-appen på våra tre iPad. Det har varit för mycket Youtube och stirrande på skärmen. Hon har ju hittat runt själv. Hon brukar kolla på någon som öppnar Kinder eggs eller leksaker, leker med Playdough, barn som testar olika konstiga godis, barn som pratar engelska eller koreanska, Peppa Pig på spanska och barn som stökar till! Det sistnämnda är värst för hon har tagit efter filmerna och är bråkig av sig.


På senare tid har hon kollat på vuxna som har klätt ut sig till Spiderman, Batman, Joker och Elsa. De slåss ibland eller kör prank på varandra. Och Tilda har tagit efter. Att jag hotade med att hon inte skulle få titta mer på Youtube gick ju inte in. Så jag bara tog bort appen när hon inte satt med iPad. Det var så klart att hon blev arg och ledsen…och vad hände? Måns gav henne sin mobil trots att jag sa att han måste också radera Youtube-appen i mobilen.

Imorse när hon vaknade var hon jätteglad och ville verkligen gå till förskolan. Vi har sagt att Youtube har försvunnit hehe