Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Intervention: Youtube-förbud!

Lästid: 1 min

Nu är det slut med Youtube för Tilda! 

Igår fick jag ett ryck och raderade Youtube-appen på våra tre iPad. Det har varit för mycket Youtube och stirrande på skärmen. Hon har ju hittat runt själv. Hon brukar kolla på någon som öppnar Kinder eggs eller leksaker, leker med Playdough, barn som testar olika konstiga godis, barn som pratar engelska eller koreanska, Peppa Pig på spanska och barn som stökar till! Det sistnämnda är värst för hon har tagit efter filmerna och är bråkig av sig.


På senare tid har hon kollat på vuxna som har klätt ut sig till Spiderman, Batman, Joker och Elsa. De slåss ibland eller kör prank på varandra. Och Tilda har tagit efter. Att jag hotade med att hon inte skulle få titta mer på Youtube gick ju inte in. Så jag bara tog bort appen när hon inte satt med iPad. Det var så klart att hon blev arg och ledsen…och vad hände? Måns gav henne sin mobil trots att jag sa att han måste också radera Youtube-appen i mobilen.

Imorse när hon vaknade var hon jätteglad och ville verkligen gå till förskolan. Vi har sagt att Youtube har försvunnit hehe

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Intervention: Youtube-förbud!

 1. haha det där är jobbigt, som mamma blir man häxan och elaka fan som kommer med jobbiga regler och sen kommer pappan och ger det hon vill ha.. suck säger jag bara. 😀
  Hoppas det blir bra snart 😀

  1. Han får skylla sig själv om han ger henne sin mobil. Han har låtit T kolla på Youtube i ipad genom Safari har jag sett!

 2. Marie Alvas mamma skriver:

  Funderar på att göra samma sak här. Alva ser på massa dumma saker och tar efter.

  1. Gör det när hon inte ser att du tar bort hehe. Det var det enda sättet också för annars blir det mer bråk. Idag tjatade T med “jag illa youtube”. Javisst att hon gillar youtube men så länge jag inte kan radera allt som hon har hittat till så får det bli noll youtube.

 3. Kan inte förstå att så små barn ens kollar på youtube, man ju i princip få fram hur mycket olämpligt material som helst.
  Barn i den åldern har inget behov av Ipad/mobil. Det är något som föräldrar skapar tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge