Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Internal Server Error

Lästid: 1 min

OMG att bloggen var nere till och från i några dagar nu…jobbigt! Jag är tacksam att många hörde av sig via chatt, sms och mail! Att de inte kom in i bloggen eller att den var nere…alla fick upp något med “Internal Server Error” eller en vit sida.

En lösning som DU kan göra är att rensa cache-minnet i din PC/mobil (för det gör jag när jag checkar). En annan är att hålla ut eller prova igen senare 🙂 


Det här med tekniken och har man köpt ett färdigt paketlösning med bloggtema etc. så är det omöjligt att veta var felet ligger om man inte bygger upp hemsidan från scratch.

Den här gången var det att Google Analytics som skulle mäta och ranka bloggen (eller vad den nu mer gör). Koden måste tydligen förnyas har min webdesigner kommit fram till då hon kunde inte hitta andra fel och One.com där jag har min webbhotell och server kunde inte alls hjälpa efter 17 mail! 17!

För den som inte äger en hemsida eller har nånsin pillat i en blogg eller kan något om web/IT så är detta obegripligt. Jag kan inte påstå att jag är duktig inom IT men jag är intresserad. Jag har byggt en hemsida på 90-talet och kodat med HTML och lekt runt. Nu orkar jag inte rota runt och det har blivit mer avancerad. Jag borde har pluggat till IT-utvecklare eller nåt… 20 år försent bara haha!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge