Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inte värda vatten… Farmor hela slanten!

Lästid: 2 min

Jahapp ja, mamma pappa är inte värda vatten när farmor och farfar är här, i alla fall farmor! Farmor för hela slanten. 😂

Vi var och handlade och hon somnade i vagnen, väl hemma fick hon ligga kvar i vagnen men när hon vaknade ropade hon gråtande “faaaarmooooor!”. 

  
Aldrig har Tilda suttit länge i sitt rum och lekt på golvet, läst böcker och pysslat…men farmor MÅSTE vara med har hon bestämt. Farmor satt med tills hon fick ont i rumpan och måste ta en paus men då satt Tilda och gnällde lite och ropade “farmor….kooom lek med mig!” Hon är duktig på att bjuda in till lek nuförtiden, plus ” kom-kom gesten” hon gör. Jag tog några bilder med Tilda bestämde att “mamma får inte ta bild” och ställde sig upp…och stängde igen dörren!!!

Vid läggdags, inga problem! Pyjamasen på och “farmor ocshå borsta tänderna”. Det gick på en räls 😁 

Och det är för första gången någon fick sova på hennes säng! Hon sov mellan farmor och farfar i sin säng men bäddningen ville hon vara med och fixa. Alla “vänner” ska vara med dvs min amningskudde som hon har lagt beslag på och ligger ihopkurrad i “nestet”, nattlampan grodan, “Elsa”, “Bebis”-katten, “Lasse”, bää-bää lamm”-filten, “apan”-nackstödet som hon har som kudde och så hennes första babyfilt som hon faktisk kallar “min babyfilt”. 

Det blev såklart sent igår. Tilda låg och tittade på ipad vid midnatt…utan välling! Och hon somnade UTAN VÄLLING 😁

Vi ligger fortfarande i sängen men vakna. Farmor, farfar och Tilda har inte gått upp än. 👍🏼 Vi räknade med att Tilda skulle komma till oss på natten eller vaknar för att farfar hostar högt då och då men hon har ju klarat sig när jag också var sjuk och hade hostan i en månad. 

Tilda brukar snurra runt 360 grader när hon sover eller ligga på tvärren så man får flytta på henne. Får höra sen när gästerna har vaknat och deras upplevelser hehe

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge