Jahapp ja, mamma pappa är inte värda vatten när farmor och farfar är här, i alla fall farmor! Farmor för hela slanten. 😂

Vi var och handlade och hon somnade i vagnen, väl hemma fick hon ligga kvar i vagnen men när hon vaknade ropade hon gråtande ”faaaarmooooor!”. 

  
Aldrig har Tilda suttit länge i sitt rum och lekt på golvet, läst böcker och pysslat…men farmor MÅSTE vara med har hon bestämt. Farmor satt med tills hon fick ont i rumpan och måste ta en paus men då satt Tilda och gnällde lite och ropade ”farmor….kooom lek med mig!” Hon är duktig på att bjuda in till lek nuförtiden, plus ” kom-kom gesten” hon gör. Jag tog några bilder med Tilda bestämde att ”mamma får inte ta bild” och ställde sig upp…och stängde igen dörren!!!

Vid läggdags, inga problem! Pyjamasen på och ”farmor ocshå borsta tänderna”. Det gick på en räls 😁 

Och det är för första gången någon fick sova på hennes säng! Hon sov mellan farmor och farfar i sin säng men bäddningen ville hon vara med och fixa. Alla ”vänner” ska vara med dvs min amningskudde som hon har lagt beslag på och ligger ihopkurrad i ”nestet”, nattlampan grodan, ”Elsa”, ”Bebis”-katten, ”Lasse”, bää-bää lamm”-filten, ”apan”-nackstödet som hon har som kudde och så hennes första babyfilt som hon faktisk kallar ”min babyfilt”. 

Det blev såklart sent igår. Tilda låg och tittade på ipad vid midnatt…utan välling! Och hon somnade UTAN VÄLLING 😁

Vi ligger fortfarande i sängen men vakna. Farmor, farfar och Tilda har inte gått upp än. 👍🏼 Vi räknade med att Tilda skulle komma till oss på natten eller vaknar för att farfar hostar högt då och då men hon har ju klarat sig när jag också var sjuk och hade hostan i en månad. 

Tilda brukar snurra runt 360 grader när hon sover eller ligga på tvärren så man får flytta på henne. Får höra sen när gästerna har vaknat och deras upplevelser hehe