En spontan dag igen. Jag satt och knappade på datorn tills klockan var 12 och plötsligt ville Måns åka till Mio. Då var det på brallan och kammade barren innan alla vi hoppade in i bilen. Väl där var det knög med shoppingglada som ville fynda.

Måns hade kollat upp Orrefors whiskyglas som är just på rea. Rena kapet med 4st för 299kr i stället för runt 1200kr!
Men det blev inga glas. Jag kollade in några assietter och inga till mig där heller. Båda Tilda och Prim hade spring i benen. Vi hängde en stund vid barnsängarna och såklart kläckte Tilda ur sig att hon ville ha en våningssäng. Det är mycket med kryp in, bygga koja och klippa saker. Ångrade mig nu att vi inte köpte det istället för Brimnes utdragbar dagbädd.

Nej det gick inte att handla och köer var långa som ormar. Det blev att Måns bar ut Prim och jag kom efter med resevagnen och bärselen som ingen vill snäll åka i. Vi satte oss i bilen och bestämde då vart vi skulle åka. Hem? Nääs?  40 min bort hmm. Kungälv??? Ja 15 min bort yeay.

 

Bohus Fästning åkte vi till och åt glass! Jag var här en gång och övervakade ett stort företagsevent i ett cirkustält.

Det var inte bästa väder men det regnade inte då men mest blåsigt. Annars har det regnat stöttskurar till och från hela dan. Trist ja. Utvärderingen om dagens utflykt var: inte så kul i butiken men goda glassar som avslut 🙂