Ibland är jag för ambitiös. Trodde att jag skulle kunna avvänja Prim med amningen nu när jag är hemma själv med henne men nej nej. Det blev tvärtom. Prim får tutta hur mycket hon vill men tanken är att trappa ner och får slut på det. Amning är också en mysstund. 


Prim är mer snorig idag och super duper mammig. Sedan tisdag har hon varit super duper mammig när det bara är hon och jag hemma! Det är som att hon är rädd att jag också ska lämna henne. Hon har inte Tilda att leka eller busa med för Tilda är i Halmstad. Måns åkte till Shanghai i måndags och åker idag till Hong Kong och ska ta flyget därifrån senare på kvällen. 


Jag fick stå i duscha med en otröstlig Prim utanför duschkabinen. Samma med när jag ska äta eller laga med. Jag får liksom inte sitta och äta eller jobba med laptopen. Hon brukar krypa ner från matställen, gå under bordet, klämma sig upp där jag sitter och sedan upp i knän och bänka sig. Att laga mat gick det inte heller, för då kommer hon med matställen som hon brukar putta med dit hon vill. Hon ville hjälps till genom att slänga ner alltid där det inte ska vara. Det blev i alla fall mat och vi var i sängen sedan klockan 21:30. 

Hoppas har haft en fin fredag!