Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inte läge att sluta amma

Lästid: 1 min

Ibland är jag för ambitiös. Trodde att jag skulle kunna avvänja Prim med amningen nu när jag är hemma själv med henne men nej nej. Det blev tvärtom. Prim får tutta hur mycket hon vill men tanken är att trappa ner och får slut på det. Amning är också en mysstund. 


Prim är mer snorig idag och super duper mammig. Sedan tisdag har hon varit super duper mammig när det bara är hon och jag hemma! Det är som att hon är rädd att jag också ska lämna henne. Hon har inte Tilda att leka eller busa med för Tilda är i Halmstad. Måns åkte till Shanghai i måndags och åker idag till Hong Kong och ska ta flyget därifrån senare på kvällen. 


Jag fick stå i duscha med en otröstlig Prim utanför duschkabinen. Samma med när jag ska äta eller laga med. Jag får liksom inte sitta och äta eller jobba med laptopen. Hon brukar krypa ner från matställen, gå under bordet, klämma sig upp där jag sitter och sedan upp i knän och bänka sig. Att laga mat gick det inte heller, för då kommer hon med matställen som hon brukar putta med dit hon vill. Hon ville hjälps till genom att slänga ner alltid där det inte ska vara. Det blev i alla fall mat och vi var i sängen sedan klockan 21:30. 

Hoppas har haft en fin fredag!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge