Okategoriserade

Inte Klyx

Efter exakt 14 dagar så har Tilda tömt sin mage! Inte kul när de små är förstoppad. Extra trotsig och kinkig blir de också och det krävs stor tålamod. 

Måndag för två veckor sedan så bajsade hon mycket lite och små runda harpluppar som bildade som en korv. Då började vi ge henne Laxido igen och efter en vecka utan bajsning så ökade vi på dosen. Vi gav Tilda i alla drycker och hon drack inte alltid upp. Hon har fått sitta på pottan men efter en vecka så blev hon kinkig men hade inte ont i magen. Hon vägrade Klyx. Så vi körde på enl. det som står på Laxido dvs “tills mjuk avföring”.


Sedan hade hon bajsat lite smått flera gånger per dag och bajset blev mjukare och mjukare men hon kunde ändå inte tömma magen. Hon började bajsa i trosan och ville gå tillbaka till blöjan så det körde när hon ville det. De tre senaste dagarna hade hon bajsat lös när hon skulle kissa. Så det resulterade att en dag vägrade hon kissa. 

Ut kom bajset i alla fall varje gång hon kissade. Det var så löst att hon inte hade kontroll när vi lekte kullegömma och då bajsare hon på sig. Ledsen var hon inte. Det blev många rundor in i duschen. Vi slutade ge Laxido igår. 

Om det fortsätter så här så måste vi ladda med ett gäng Laxido även Klyx skulle vara mer effektiv och snabbverkande. 

4 thoughts on “Inte Klyx

  1. Det lösa avföringen beror oftast på att det sitter hård avföring uppe i tarmen, det lösa rinner liksom vid sidan om det hårda. Försök ge henne laxeringsmedel så hon verkligen tömmer magen.
    Lycka till.

    1. Det visste jag mycket väl att det blir så. Vad jag ville säga var att vi faktiskt körde med Laxido tills hennes bajs var som mjukglass och så var det i några dagar och sedan bajsade hon en korv igen så tummen upp att hon bajsade och vi inte gav upp. Men vi har Klyx i beredskap…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge