Efter exakt 14 dagar så har Tilda tömt sin mage! Inte kul när de små är förstoppad. Extra trotsig och kinkig blir de också och det krävs stor tålamod. 

Måndag för två veckor sedan så bajsade hon mycket lite och små runda harpluppar som bildade som en korv. Då började vi ge henne Laxido igen och efter en vecka utan bajsning så ökade vi på dosen. Vi gav Tilda i alla drycker och hon drack inte alltid upp. Hon har fått sitta på pottan men efter en vecka så blev hon kinkig men hade inte ont i magen. Hon vägrade Klyx. Så vi körde på enl. det som står på Laxido dvs ”tills mjuk avföring”.


Sedan hade hon bajsat lite smått flera gånger per dag och bajset blev mjukare och mjukare men hon kunde ändå inte tömma magen. Hon började bajsa i trosan och ville gå tillbaka till blöjan så det körde när hon ville det. De tre senaste dagarna hade hon bajsat lös när hon skulle kissa. Så det resulterade att en dag vägrade hon kissa. 

Ut kom bajset i alla fall varje gång hon kissade. Det var så löst att hon inte hade kontroll när vi lekte kullegömma och då bajsare hon på sig. Ledsen var hon inte. Det blev många rundor in i duschen. Vi slutade ge Laxido igår. 

Om det fortsätter så här så måste vi ladda med ett gäng Laxido även Klyx skulle vara mer effektiv och snabbverkande.