Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inte Klyx

Lästid: 1 min

Efter exakt 14 dagar så har Tilda tömt sin mage! Inte kul när de små är förstoppad. Extra trotsig och kinkig blir de också och det krävs stor tålamod. 

Måndag för två veckor sedan så bajsade hon mycket lite och små runda harpluppar som bildade som en korv. Då började vi ge henne Laxido igen och efter en vecka utan bajsning så ökade vi på dosen. Vi gav Tilda i alla drycker och hon drack inte alltid upp. Hon har fått sitta på pottan men efter en vecka så blev hon kinkig men hade inte ont i magen. Hon vägrade Klyx. Så vi körde på enl. det som står på Laxido dvs “tills mjuk avföring”.


Sedan hade hon bajsat lite smått flera gånger per dag och bajset blev mjukare och mjukare men hon kunde ändå inte tömma magen. Hon började bajsa i trosan och ville gå tillbaka till blöjan så det körde när hon ville det. De tre senaste dagarna hade hon bajsat lös när hon skulle kissa. Så det resulterade att en dag vägrade hon kissa. 

Ut kom bajset i alla fall varje gång hon kissade. Det var så löst att hon inte hade kontroll när vi lekte kullegömma och då bajsare hon på sig. Ledsen var hon inte. Det blev många rundor in i duschen. Vi slutade ge Laxido igår. 

Om det fortsätter så här så måste vi ladda med ett gäng Laxido även Klyx skulle vara mer effektiv och snabbverkande. 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Inte Klyx

 1. Nej det är inte roligt för de små, men vad skönt att ni fått iordning på det 🙂

 2. Stackare! Min stora flicka har aldrig haft problem med det. Kanske beror det på att hon älskar frukt och grönt.

 3. Det lösa avföringen beror oftast på att det sitter hård avföring uppe i tarmen, det lösa rinner liksom vid sidan om det hårda. Försök ge henne laxeringsmedel så hon verkligen tömmer magen.
  Lycka till.

  1. Det visste jag mycket väl att det blir så. Vad jag ville säga var att vi faktiskt körde med Laxido tills hennes bajs var som mjukglass och så var det i några dagar och sedan bajsade hon en korv igen så tummen upp att hon bajsade och vi inte gav upp. Men vi har Klyx i beredskap…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge