Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inte i form

Lästid: 1 min

Nu är det min tur att bli sjuk…eller känna mig sjuk. Tilda har varit sjuk hela förra veckan och jag har typ klarat över Tildas 10 förkylningar. I Lördag orkade jag ändå brasa ihop en spontan dim sum fest för 2 1/2 personer å blev illamående av Måns kardemummakakor som hade alldeles för mycket kardemumma i.

Inte hans fel men han råkade smälta smöret förra gången han bakade bullar så vi behöll det skirat smöret med kardemumma i. Det blev för mycket för min näsa och huvud. Kardemumma-knock out blev det. Så inget efterrätt i lördag.

Igår blev det värre med huvudvärk och yrsel. Ändå var jag fastbesluten med att göra mina thai klassiska tapioka pärl-dumplings. Det tog en jäkla tid att göra fyllningen, inte hacka allting i maskinen men att allting skulle mogna till sig i stekpannan i lågvärme å karamelliseras. Degen var inga problem och 3 min att ångkoka eller sjuda på spisen. Om tapioka-pärl dumplings kommer senare när jag mår lite bättre. Tog ett bad innan Tilda också fick hoppa i och orkade med Måns dessert med kardemummakakor innan läggdags.

Inte heller så kul att vårda sig själv och en snorig Vilding ensam då Måns är i Oslo å jobbar i 3 dagar. Nu turkisk yogurt med rostade müsli å akacia honung. Även mera honung i acai-blåbär te! Mycket bra för min hals.

(null)

En kommentar om “Inte i form

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge