Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inställda saker

Lästid: 1 min

Dags att blogga lite när till och med min mamma ringde och undrade vad vi gör.

Barnen har varit sjuka och min träning 30 days challenge har avstannat men jag försöker gå på pass. Träningskortet går ut på lördag så jag vill hinna med lite zumba och yoga till dess.

Planerade idag att prova Hot Yin Yoga 60 min och direkt efter Hot Vinyasa Flow 60 min idag och vad hände? INSTÄLLDA! Detta gjorde de 30 min innan passet ska börja! Förmodligen det var inte många som bokade men vad hände med att vänta för det var även drop-in platser. Bokar man så måste man avboka senast 4 tim innan. Så irriterande. Jag som inte ville låsa mig men hoppa in på drop-in.

Så jag ligger på soffan i mina träningskläder efter att ha ätit lunch. Jag får väl köra Nordic Wellness egna träningsvideon i appen… Dance 2 verkar kul.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge