Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Några av många julklappar

Lästid: 1 min

Några av julklapparna!

En extern kamerablixt till mig woohoo! Men kameran är egentligen Måns för den fick han förra året i födelsedagspresent och det är mest jag som använder den. Den inbyggda blixten har krånglat och behöver service då den öppnar sig inte. Jag fotograferar helst utan blixt men nu blir det roligare då den här externa blixten kan man rikta ljuset 45-90 grader och man kan då få indirekt ljus. Nu blev många bilder i röda toner när man fotografera inomhus.

Utöver julklapparna var det en utdelning av 3st iphone 5S och Ipad. Måns fick en Iphone 5S och en till Ipad till oss. Ni undrar säkert vad är vi för brats familj. Ipads och Iphones har legat i kartongen i säkert 1 år å bara väntat… Det är från Måns pappas företag och telefonsäljarna älskar att ringa till honom. Det är bra de kommer till användning för det blev för många…

Resten visar jag en annan dag för just nu är det hur mycket saker som helst…

God Jul till er alla. Hoppas att ni har fått som ni önskat er.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge