Dan före dan

Lästid: 2 min

idag var det riktigt kallt med minus 10 eller mer. Det kändes in i benmärgen även jag hade termobyxor på mig. Vi var nere i byn och det var hur mycket folk som helst jämfört med de andra gånger jag var här. Nu finns det också gondoler upp till bergstoppen så att Tilda och jag kan åka upp och fika medan andra åker skidor. Det har boomat här rätt så bra men det är drygt att sitta i 10-11 tim bilfärd hit.

Vi var i alla fall i byn och jag hade beställt nya rejäla vinterboots från Sportamore till Tilda och de satt som smäck på fötterna. Tog de i storlek 24 och med tjocka ullstrumpor så var det inga problem att gå in fötterna. När vi kom hem så freakade Tilda ur och vägrade ta av sig ytterkläderna så det var bara att ta på henne igen. Hon ville ut i kylan.

Det var första gången Tilda kände på snö. Måns hämtade pulkan och hon var först lite rädd då hon satte händerna i snön och var skeptisk till pulkan. Jag fick sitta med i pulkan och Måns drog oss till hästhagen. Svinkallt var det! Tilda verkade inte reagera på kylan. Jag tog med systemkameran ut så fler bilder kommer 🙂
IMG_5806-0.PNG

Och i eftermiddag kom resten av familjen och pappa Bengt skulle kocka.
Så kvällsmat för många och jag ryckte in och brassade käk ikväll mé, no problemo! Det blev pasta med köttbullar i tomatsås.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge