Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dan före dan

Lästid: 1 min

idag var det riktigt kallt med minus 10 eller mer. Det kändes in i benmärgen även jag hade termobyxor på mig. Vi var nere i byn och det var hur mycket folk som helst jämfört med de andra gånger jag var här. Nu finns det också gondoler upp till bergstoppen så att Tilda och jag kan åka upp och fika medan andra åker skidor. Det har boomat här rätt så bra men det är drygt att sitta i 10-11 tim bilfärd hit.

Vi var i alla fall i byn och jag hade beställt nya rejäla vinterboots från Sportamore till Tilda och de satt som smäck på fötterna. Tog de i storlek 24 och med tjocka ullstrumpor så var det inga problem att gå in fötterna. När vi kom hem så freakade Tilda ur och vägrade ta av sig ytterkläderna så det var bara att ta på henne igen. Hon ville ut i kylan.

Det var första gången Tilda kände på snö. Måns hämtade pulkan och hon var först lite rädd då hon satte händerna i snön och var skeptisk till pulkan. Jag fick sitta med i pulkan och Måns drog oss till hästhagen. Svinkallt var det! Tilda verkade inte reagera på kylan. Jag tog med systemkameran ut så fler bilder kommer 🙂
IMG_5806-0.PNG

Och i eftermiddag kom resten av familjen och pappa Bengt skulle kocka.
Så kvällsmat för många och jag ryckte in och brassade käk ikväll mé, no problemo! Det blev pasta med köttbullar i tomatsås.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge