loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Instagram till blogg med IFTTT

Nu undrar ni vad detta är…. Det är precis vad jag har letat efter och denna funktion finns inte i Loppi-plattform.

Detta är IFTTT – IF THIS THEN THAT… “Put the Internet to work for you!”

Man kan koppla ihop olika appar med varandra, med bara några enkla knappklick!

Jag instagrammar dagligen och har saknat denna funktion. Jag vill att mina insta-bilder som jag kan koppla direkt till min Facebooks status ska också kunna gå direkt till bloggen! Nu funkar det! Yes! Yes! Yes! Å man behöver inte mecka å trixa med WordPress!

 

via Instagram http://ift.tt/1oIRrY7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge