Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Instagram till blogg med IFTTT

Lästid: 1 min

Nu undrar ni vad detta är…. Det är precis vad jag har letat efter och denna funktion finns inte i Loppi-plattform.

Detta är IFTTT – IF THIS THEN THAT… “Put the Internet to work for you!”

Man kan koppla ihop olika appar med varandra, med bara några enkla knappklick!

Jag instagrammar dagligen och har saknat denna funktion. Jag vill att mina insta-bilder som jag kan koppla direkt till min Facebooks status ska också kunna gå direkt till bloggen! Nu funkar det! Yes! Yes! Yes! Å man behöver inte mecka å trixa med WordPress!

 

via Instagram http://ift.tt/1oIRrY7

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge