Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inspirationslunch på dagens agenda 

Lästid: 1 min

Skönt med lite avlastning nu på morgonen! Måns har tagit ledig. Förskolorna i stadsdelen har stängt idag OCH båda barnen blev sjuka igår! Prim blev snorig men aktiv och glad. Tilda blev däremot degig och sjönk in i feber och blev yr till och från. Hon låg i feber inatt ocv spydde upp Alvedon men magsjuk är hon i alla fall inte för aptiten hade hon lite. 

Jag har bokat in mig på en inspirationslunch/föreläsning på Kajskjul 8 och lyssna på Frida Boisen (igen ☺️). Hoppas att den här gången pratar hon bara om Digital succé (hennes bok) och får med något som jag inte redan visste om social media. 


Har du ingen aning vem hon är? Kollat in info nedan från Expressen och läs mer där i så fall


Digital Succé” på Youtube, från feb 2017. Så Frida Boisen föreläser rätt ofta antar jag. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge