Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inskolning på dagiset med pappa

Lästid: 1 min

Det gick jättebra idag att Måns var med Tilda på inskolningen, och han var faktisk där hela dan tills Tilda blev trött runt kl14 precis när det var dags att gå. Hon ville inte vila i vagnen eftee lunchen som i torsdags. Hon kanske inte ens behöver sova middag MEN när hon inte sover middag så brukar hon slockna någongång mellan 14-17 och alltid när hon åker bil så somnar hon precis innan vi kommer till målet. 

Det gick som sagt bra idag, så bra att Tilda och jag gick till lekplatsen och mötte upp Emma med Lucas. Avslutade med en runda shopping och både Tilda och Lucas valde sitt första paraply. 

Tilda hann ändra sig några gånger och tillslut valde Tilda samma som Lucas…grodan.  

 
Bild: PåSmällen! – Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge