Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inskolning dag 8 – färdig!

Lästid: 1 min

Igår lämnade jag Tilda och sade hejdå direkt. Tilda visste redan vad som skulle hända när vi parkerade barnvagnen. Hon skrek Neeeej och ville inte hoppa av vagnen. Jag fick bära in henne och hon ville behålla jackan på. När vi kom in i rummet sade hag hejdå och Tilda kramade mig hårt och vägrade släppa å ville klättra. Jag sade hejdå igen och bara gick. Sedan gick jag och bäddade hennes vagn så att hon kan vara med på vila till kl.12 när jag kom tillbaka och hämtade henne.

Det var idag som det kändes. Det kändes att dumpa av sin unge till främlingar. Det kändes tomt  Det kändes lite konstigt som när man kom hem med det lilla barnet för första gången. Man var i en dimma å kanske drömde. Det var konstigt att jag fick göra min mat och äta framför tvn å kollade på ett avsnitt at mina serier i lugn och ro…

Så nu är inskolningen slut! Fröknarna tycker att Tilda är duktig och redo men det är normalt att hon kommer fortsätta gråta efter mamma när hon går iväg. Vad vi får göra är att förbereda henne genom att prata om vad som kommer att hända. Sluta att säga ordet “inte” och förklara för Tilda i stället för att få henne att förknipa ordet till något negativt. Just är “hejdå” mycket tårframkallande…

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge