Tilda ville inte gå ur vagnen igen, ville inte gå in, ville bara ligga på marken och sparka typ… men igår var vi 2 så hon gjorde inte till sig så mycket mer.

Måns följde med till förskolan och det blev väl inte så mycket som han hade tänkt sig men jag visade honom allting. Han skulle ha varit med förra veckan. Jag tycker att vi har kört på rätt bra med inskolning. B var sjuk igår med så det var J och N igen plus 8 barn igen. När vi kom så skulle vi säga hejdå direkt och gå, inte dröja. Måns kramade om Tilda men när han sa ordet hejdå så ville hon inte släppa och blev hysterisk. J körde ut oss lite och sa att man får säga hejdå snabbt. Vi satt i tamburen och tjuvtittade lite men kom på att det var inte så bra då de andra barnen såg oss och ville titta. Man ska inte plåga sitt barn. Ska man gå så GÅ! Den här gången skulle vi vara borta 9 – 10.20. Vi kom tillbaka då och barnen har “mini röris”med sång och dans. Vi tjuvkikade på Tilda igen och hon verkade ha kul….sedan såg hon oss å stod å knackade på dörren. Hon kunde inte se oss för dörrarna är frostade.När de var klara så trodde vi att vi skulle komma in men icke. De skulle gå direkt till matsalen och äta.

(Bilden är borttaget då det fanns andra barn med)

Så vi smygtittade på Tilda i hallen och hon satt med ryggen vänd. Fröknarna var nog lite irriterad på oss… men vi ville ju se hur Tilda har det, hur mycket mat hon fick på tallriken och om hon åt. Det är att hon gillar att äta själv men händerna å sedan blir det bara mos av allting så hon brukar inte få så mycket mat. Här fick hon en rejäl portion och hon fick sitta bredvid J. När de var klara med mat 30 min senare så skulle alla barnen vila i sina barnvagnar som stå parkerad utanför, bäddade och klart. J rapporterade att Tilda var jätteduktig, åt fint och mycket! Det är mycket att ta in nu och hon har fattat att hon ska gå dit. Hon uppförsig i alla fall, å nyfiken. De har däremot och bytt blöjor på henne… Här hemma börja hon tjuta så fort vi ta fram tejpblöjor men sluta när hon ska få byxblöjor höhö. Det går inte lura henne höhö.

Så så, idag ska jag lämna Tilda 9 -12 och hon får vara med och äta å vila mellan 11-12.

Måns trodde att vi skulle gå 9-14. Han har väl inte lyssnat på nåt som jag har berättat hela förra veckan… eller läs min blogg!

 I väntan på… Att bli fet, om jag ska fika varje morgon…

image