Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inskolning dag 6 – hejdå direkt!

Lästid: 1 min

via Instagram http://ift.tt/1s8WpOE
Förskolepedagogen B är sjuk så J och N hade 8 barn att sköta plus en ny flick som var på inskolning med sin mamma. De kunde inte svenska verkade det som och pratade engelska till personalen med J och N svarade på svenska, i alla fall J.
J körde typ ut mig, inget illa men så här var det. Jag tyckte att jag borde vara med då Tilda var inte van vid att vara med de 2 och utan B. J tyckte vi kunde prova med det att jag, för 3e gången säga hejdå och gå. Jag är ganska tuff tror jag när det kommer till att lämna bort Tilda och kunde bara gå efter lite puss och hejdå. Tilda ropade Neeej och skrev å grät men jag gick. Den här gången skulle jag vara bort hela 1 tim tills de skulle äta lunch 10:30 och jag kom 10:20. Jag gick till Wieselgrenstorget och tog en chai latte å wienebröd…lite lyx frulle haha! När jag kom tillbaka så hade de sångstund och Tilda märkte inte ens att jag var tillbaka. När vi skulle gå så blev hon mer nyfiken på vad de andra skulle göra. Visste att de skulle “mamm mamm” äta. När kom till tamburen så sprang Tilda iväg också knackade i köksdörren och kikade på vad de andra gjorde och sa det igen ” mamm mamm”… Imorn ska vi prova låta Tilda vara med och äta! Får se om hon kan äta ihop med andra barnen utan att jag är med. Hennes bordsskikt är ju inte tipp topp haha…plus att hon spottar gärna ut allting bara för att showa!
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge