Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inskolning dag 4

Lästid: 2 min

Igår gick det ju hur bra som helst att säga hejdå till Tilda och lämnade henne typ 20 min själv med förskolepedagogen och 2 andra barnen. När jag kom tillbaka så blev hon så glad och förblev krängande runt mina ben… Idag sade jag hejdå igen när hon satt i Bs knä å då började hon små lipa men jag gick utan tvekan. Sedan satt jag ute i hallen och de andra barnen som var ute och lekte till kl.10 kom in, då väntade jag med att komma in för de andra gånger när flera barn kom in i rummet, Tilda kunde inte fokusera. Jag kom in preceis till fruktstunden också lite sång. Det tog ett tag innan Tilda fattade att jag var i rummet trots att jag pratade med med B samtidig som hon byte blöjan på ett barn å Tilda tittade på också sade “bajs, bajs”. Hon böev återigen glad och ville inte släppa. Sedan vandrade hon runt i rummet nR det var sång stund men när alla dansade så vågade hon komma i ringen å dansade med klappade.

 

Jag tror att hon kände sig otrygg nu efter att hon blev lämnad igår plus att igårkväll var jag borta i 4 tim å träffade min väninna. Det var inga problem att lämna henne eller säga hejdå som igår då hon satt på soffan med pappa å sa “mamma borta!” när jag var på väg ut. Problemmet var vad som kom efteråt, att hon ville inte släppa greppet om en. Idag var vi på en långpromenad efter förskolan å vi handlade. Vi kom hem vid kl.13. Tilda ville inte hoppa av vagnen eller gå in i lägenheten. Stortjöt och stampade å hade sig. Ville hoppa upp på vagnen igen och ta på sig jackan å skor. Så hon fick som hon ville. Jag lastade av grejerna under vagnen och hämtade en strandmatta å så var vi ute igen på en låååångpromenad.

Tilda däckade på mig redan kl.18 å vaknade själv runt kl20 och fick ett bad men somnade om med lite välling. Helt slut var hon.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge