Igår gick det ju hur bra som helst att säga hejdå till Tilda och lämnade henne typ 20 min själv med förskolepedagogen och 2 andra barnen. När jag kom tillbaka så blev hon så glad och förblev krängande runt mina ben… Idag sade jag hejdå igen när hon satt i Bs knä å då började hon små lipa men jag gick utan tvekan. Sedan satt jag ute i hallen och de andra barnen som var ute och lekte till kl.10 kom in, då väntade jag med att komma in för de andra gånger när flera barn kom in i rummet, Tilda kunde inte fokusera. Jag kom in preceis till fruktstunden också lite sång. Det tog ett tag innan Tilda fattade att jag var i rummet trots att jag pratade med med B samtidig som hon byte blöjan på ett barn å Tilda tittade på också sade “bajs, bajs”. Hon böev återigen glad och ville inte släppa. Sedan vandrade hon runt i rummet nR det var sång stund men när alla dansade så vågade hon komma i ringen å dansade med klappade.

 

Jag tror att hon kände sig otrygg nu efter att hon blev lämnad igår plus att igårkväll var jag borta i 4 tim å träffade min väninna. Det var inga problem att lämna henne eller säga hejdå som igår då hon satt på soffan med pappa å sa “mamma borta!” när jag var på väg ut. Problemmet var vad som kom efteråt, att hon ville inte släppa greppet om en. Idag var vi på en långpromenad efter förskolan å vi handlade. Vi kom hem vid kl.13. Tilda ville inte hoppa av vagnen eller gå in i lägenheten. Stortjöt och stampade å hade sig. Ville hoppa upp på vagnen igen och ta på sig jackan å skor. Så hon fick som hon ville. Jag lastade av grejerna under vagnen och hämtade en strandmatta å så var vi ute igen på en låååångpromenad.

Tilda däckade på mig redan kl.18 å vaknade själv runt kl20 och fick ett bad men somnade om med lite välling. Helt slut var hon.

image