Jag som skulle gå med Tilda till förskolan idag men istället fick jag sms:a förskolan att Tilda hade feber och vi skulle avvakta för att se om det var något mer på gång.

Tilda gick och lade sig ju själv i vår säng redan kl.20 men vaknade igen kl.1 och började sätta igång med nattlampan som spelade musik och ville att Prim skulle ha den. Tillslut somnade vi men då vaknade hon igen runt kl.5 ju och jag blev vaken och somnade igen kl.7. Jag kände redan på Tilda under natten och tyckte att hon var lite varmare än vanlig. När klockan ringde åtta så kände jag på hennes igen, och somnade om. Tröttaste morsan som aldrig får en skönhetssömn längre än 1-2 tim i streck.  

När Tilda vaknade igen 9:30 så sade hon själv att hon mådde inte så bra och såg groggy ut men hon orkade gå upp, kissade och åt yoghurt. Sedan ville hon ha en Piggelin!!! Åt det och kräktes upp efter en stund och fick vila. Hon piggnade till vid lunchtid och ville ut och leka men vi sa att hon måste ta det lugn. Hon ville ha mer yoghurt och glass och en macka. Hon fick käka allt hon ville förutom godis och hon tiggde inte heller men glassen passade hon på att fråga om. 

Efter att Tilda kräktes var det som om hon frisknade till. Vi har inte gett henne något febernedsättande. Måns och Tilda gick sedan till bibblan och lånade böcker runt kl.15 och de tog med Prim. Jag fick lite egentid och passade på att äta framför tvn och tittade på Aquarius säsong 2. Men det var tungt att hålla ögonen öppna efter maten och jag ville fixa med tvätten och allt i hemmet efter att vi har varit bort flera veckor till och från. 


Prim… hon testade stämbandet dagligen nu och skriker högt och så pipig hon kan. Mina trumhinnor darrar varje gång. Hon är även matglad!
Nu är man tillbaka i vardagen…