Jag vill ha kalas!

Så låter det hemma dagligen. Oj vad Tilda har längtat. Hon brukar prata om hur många år hon ska snart fylla och visar upp fyra fingrar och räknar. Hon berättar gärna också hur många år Prim ska fylla. Hon vill så gärna ha kalas. En princesskalas med massor av ballonger. Hon har pratat så mycket och så här låter det hemma…

”Får Lucas komma på mitt kalaaaaaas? Elise också? Bertil också…men Bertils bor långt borta hmm. Philip också? Jag gillar att leka med Philip! De är mina bästa vänner! Penny får också vara på kalaset.”

Ja det var ju skönt att Prim får också komma haha! Tilda har sedan länge bestämt hur hennes kalas ska vara. Vi har sagt att vi har kalas nu (idag) med bara familjen och vi har en senare när det blir lite varmare och då kan vi ha en kalas/fest. Det är för att vi kan vara på uteplatsen och innegården. Det är för att vi kan släppa ut alla barnen haha!

Men oj vad Tilda har längtat. Hon vill ha ett princesskalas och en tårta med jordgubbar. Hon har önskat sig massor med presenter och i princip hela tiden. Hon önskade sig princessklänningar, böcker, en docka, Lego (Lilla sjöjungfru, Jasmin, Cinderella… alla om hon får). Jag fick bromsa Tilda för hon försökte fylla på sin önskelista. Varje utflykt försökte hon med ”Mamma, jag önskar mig den här”.

Mormor har skickat presenter med posten. Farmor och farfar kom hit igår och sov över. Lilla Philip kusinen kommer med familjen. Pappa Måns håller på baka en tårta och det förberedde han redan igår kl.22.

Nu ska jag leta fram ballongpumpen för det är jobbigt att blåsa ballonger!