Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ingentäppt 

Lästid: 1 min

Det är så mycket nu med sjuklingen Tilda, och inte lika jobbigt med Prim. Tilda är förstoppad igen och har en stor vaxboll i öronen plus att hon vill se ut som ett troll i huvudet. 

Tilda är snorig och idag hostig. Hon vägrar bajsa och har nu varit förstoppad i snart 2 veckor fast hon har i några dagar fått ut lite lösbajs men magen är så stor och vi gör allt för att få henne att gå bajsa. Hon ville ha blöja igår och efter om och men så fick hon. Hon hade bajsat i trosan några gånger så därför får hon nu blöjan fast det var inte vårt förslag utan hon själv ville ha det. Hon vill vara bebis igen. 

Tilda har även en stor öronvax som vi idag försöker få ut. Hon var inte alls glad för att vi skulle spreja in medicin i öronen. 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Ingentäppt 

 1. Men åh stackars Tilda =( Hoppas att det löser sig snart! Finns ju receptfritt på apoteket som man sprutar i rumpen, då blir det fart. Har ni testat? För det hjälper garanterat.
  Stor kram till er & krya på!

  1. Stackarn! Har ni använt movical för förstoppningen? Lök i varmvattenbad under natten hjälper mot hostan samt ingefärsbad hjälper mot förkylningen.

   1. Tack för tipsen! Hon mår bra i övrig och har bajsat lös hela tiden men ut kommer det. Vi hade kört med Laxido som hade fått i recept och är motsvarande till Movicol. Vi får ringa läkare efter påfyllning eftersom det går upp och ner. Vissa veckor går hur bra som helst utan medicin och nu så här.

  2. Hon vägrar Klyx och vi har proppar i henne Laxido i hennes drycker varje dag i en vecka nu och bajsar gör hon lite i taget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge