Okategoriserade

Ingentäppt 

Det är så mycket nu med sjuklingen Tilda, och inte lika jobbigt med Prim. Tilda är förstoppad igen och har en stor vaxboll i öronen plus att hon vill se ut som ett troll i huvudet. 

Tilda är snorig och idag hostig. Hon vägrar bajsa och har nu varit förstoppad i snart 2 veckor fast hon har i några dagar fått ut lite lösbajs men magen är så stor och vi gör allt för att få henne att gå bajsa. Hon ville ha blöja igår och efter om och men så fick hon. Hon hade bajsat i trosan några gånger så därför får hon nu blöjan fast det var inte vårt förslag utan hon själv ville ha det. Hon vill vara bebis igen. 

Tilda har även en stor öronvax som vi idag försöker få ut. Hon var inte alls glad för att vi skulle spreja in medicin i öronen. 

4 thoughts on “Ingentäppt 

  1. Men åh stackars Tilda =( Hoppas att det löser sig snart! Finns ju receptfritt på apoteket som man sprutar i rumpen, då blir det fart. Har ni testat? För det hjälper garanterat.
    Stor kram till er & krya på!

    1. Stackarn! Har ni använt movical för förstoppningen? Lök i varmvattenbad under natten hjälper mot hostan samt ingefärsbad hjälper mot förkylningen.

      1. Tack för tipsen! Hon mår bra i övrig och har bajsat lös hela tiden men ut kommer det. Vi hade kört med Laxido som hade fått i recept och är motsvarande till Movicol. Vi får ringa läkare efter påfyllning eftersom det går upp och ner. Vissa veckor går hur bra som helst utan medicin och nu så här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge