Nu när båda barnen är sjuka och förkylda i snart två veckor så har sovtiderns också blivit knas. 

Prim somnade två gånger på dan i samband med amningen men hon vaknade så fort jag skulle lägga henne i sängen. Sedan somnade hon nånstans runt kl.20 och vaknade igen 21:30! 

Tilda ville inte heller sova. Är hon med i vårt sovrum då vill inte Prim sova. Nu två nätter i rad sover båda barnen med mig och de triggade varandra, lekte, skrattade och somnade faktisk nästan samtidig. När Tilda bestämmer sig att somna så går det ju. Det är när hon inte vill eller ingen av de vill det, då ska Prim också rulla runt, nypa, drar i håret, ”äta” ansiktet etc. 


Vi föräldrar har inte haft nån riktig tid tillsammans och egentid är lite av lyxvara just nu. Jag har inte hunnit göra vad jag vill eller ska. Tilda VILL till förskolan men jag har hållit henne hemma pga att hon snorar och hostar. Så jag håller tummarna att hon är frisk imorn…men att hon somnade vid midnatt så lär vi ha en trotsig tröttis imorn.