Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inga rosor!

Lästid: 1 min

Noop…det var jättekul när Måns och jag handlade frukost på Coop och utanför är det en blombutik. Det var BARA män som köade, säkert 7-8 st och ville köpa blommor 😂 och Måns frågade mig “vill du också ha blommor?”… Ja hmm inte när han frågade sådär utanför en blombutik höhö. Det är en fin gest om han hade redan köpt blommor eller annat. Sedan firar vi faktiskt inte Alla Hjärtans dag, inte på flera år! 

  

Det var jättesoligt och fint väder idag men halt ut och jag höll på att halka omkull som Bambi på is. Bi försökte komma ut med Tilda idag men hon vägrade och ville vila hemma på soffan och det sa hon också “neeej jag viiiill iiinte gå ut, vila på soffan!”, så jag gick ut själv. 

Och så kom jag hem med lite blommor 😊   

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Inga rosor!

  1. Emma - På Smällen igen! skriver:

    Alla hjärtans dag är typ världens lättaste dag att komma ihåg! Det är så mycket reklam och man blir ju serverad förslag på vad man kan ge hela tiden. Jag kräver inget stort, men eftersom jag har en man som glömmer min födelsedag trots att jag påminner hela veckan så tycker jag att blommor/choklad eller vad som helst hade varit rimligt att få. Behöver inget dyrt, men någon slags uppskattning. Jag har slutat fira honom nu för det är så tråkigt att bli besviken varje år 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge