Igår åkte vi till Halmstad. Solen sken hela vägen. Idag not so much men klockan är ju bara 10.

Måns syster med familj kom från Mora. Så småkusiner får träffas och vi gick till stranden. Väl där på stranden så var det en del folk som också hade hittat dit en sån varm dag på 26 grader! Många solade OCH badade!

Jag kände inte på vattnet men de andra bedömde att det var typ +3 grader brrrrrr ! Lilla Berra trivdes som fisken i vattnet och rullade in sig i sanden. Lilla E ville ut på sanden och kröp ut. Hon brydde sig inte alls att det var kallt så det blev ett dopp för henne för att skölja bort sanden.

Penny Prim? Hon ville inte sätta ner foten i sanden! Jag tog av hennes skor och det tyckte hon inte om. Vet inte varför hon blev så med tanken på Kuba och sand är ju sand. I sandlådan var ok att sitta och leka i på förskolan men hon vill nuförtiden inte bli kladdig, får sand på händerna och är noga med att inte få smuts på sig.

Efter ett tag när jag visade att jag också satte fötterna i sanden och gick så vågade hon också men väldig försiktig. Hon ville inte heller ta av sig kläderna men jag sa att det var varmt då förstod hon. Vad hände sen? Jo, då ville hon ta av blöjan och näcka sig och springa mot havet haha!

Barnen var inte alls badkrukor men svärmor och jag höll oss på mattan haha!