Inför jul och nyår

Lästid: 2 min

Jag har visst inte bloggat så värst mycket på sista tiden och lvet rullat ju på. Kom av mig lite då Tilda blev sjuk gång på gång och har dessutom beslagtagit Ipad så jag får blogga från mobilen. Ni kan ju gissa hur det blir med att försöka pilla i tangenterna…

Så här är det nu i alla fall …inför julen och allt.

Idag var vi uppe 7:30 och packade det sista för vi drar uppåt landet å mot fjällen. Det blir 6 tim bilfärd så vi får se hur Tilda tar det. Hon vill aldrig sitta i bilbarnstolen och sist i somras så blev hon jätteåksjuk. Fösta stoppet är en natt i Mora där Måns gravida syster Maria och sambo Jonas bor (doktorn och sjuksköterskan). Sedan åker vi vidare till stugan i Funäsdalen och vi kommer bli 10 vuxna och 2 småbarn på 4 sovrum och ett frigebod utan toa, det ni. Där ska vi firar jul. Jag tror det blir 4:e gången jag är med i stugan. Förra gången var jag på tjocken med Tilda. Tilda kommer nog tycka att det är kul att få åka pulka med kusinen Ph om det är mycket snö. När hon blir äldre så får hon och JAG gå i skidskola tillsamnans och får diplom hehe. Det blir runt en vecka i fjällen och sen vidare till mina föräldrar i Tumba 25 km söder om Stockholm och ev. firar nyår där å förhoppningsvis hinner vi träffa våra vänner.

Jag har igår kollat upp lite vad vi kan hitta på med Tilda i Stockholm och hittade faktisk en nyöppnad lekland bara 5-10 min med bil från mina föräldrar. Det skulle också vara kanske Sveriges största lekland på 1000 kvm! Gratis intröde för barn under 2 år, skit bra!

Hoppas på barnvakt också så att vi mamma pappa kan hitta på nåt på tumanhand! 😛

image

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge