Jag var ju lite orolig över att jag inte har fått något brev från förskolan som Tilda ska börja. I måndags försökte jag ringa olika telefonnummer som jag hittade i placeringsbeslutet. I onsdags ringde förskolan upp mig å sade att deras 031-nr var fel. Jahapp, men vi fick ordning på det i alla fall för förskolan sade att de brukar ringa upp nån vecka innan inskolningen. Tilda ska få komma den 1 sep kl.9-10 så att vi kan bekanta oss med förskolan, personalen och avdelning. Tilda ska vara på Trollet.

Jag försökte ändra inskolningsdatummet till ett tidigare datum men förskolan höll fast vid den 1/9 som de har fått uppgifter om. Nu ska jag inte jämför hur andra har det. De andra familjer som jag vet, har fått byta förskolan eller fått ett tidigare inskolning bara genom ett samtal å 2 dagar senare så var det bara komma. Men varför har vi fått ett förskola som vi inte ens har bett om och inte ens kunnat ändra på nåt. Den har även fått dåliga kritik där många på Familjelivs föräldrarforum har skrivit ett å annat. Klart man blir orolig! Har vi så jäkla otur? Jag får väl ge de en chans… Det kanske är bra?

I onsdag tog vi en promenad förbi förskolan och kollade läget å för att se hur långt det skulle ta att ta oss dit. Vi ska skaffa en cykelsits till Tilda så det borde ta 10 min att cykla dit.

Ni hör… Jag är inte så nöjd eller så gör jag en höna av ett fjäder…

Vår lilla Vilding ska börja på förskolan!

image

Bild: http://dollopsofscrap.blogspot.se/2014/08/winner-of-my-little-something-and.html

Min faster Eila är en fana på scrapbooking och hon bloggar på engelska.