Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Influencer! Save the date 9/6!

Happy Fri-yeay woohoo! Sugen på INFLUENCER workshop? ?

Då ska du komma ihåg 9 JUNI för min superdriven vän Enklaknep-Johanna och jag kommer att köra vårt Influencer WS 24h RETREAT ??

Måndag 9/4 kommer mer info

Då kan du också göra en intresseanmälan. Kan hinta att det är ett supergrymt paketpris på ett topnotch designhotell i centrala Gbg med workshop, övernattning, middag & mycket mer. Spännande eller hur?

Följ gärna oss på Instagram @thaimorsan och @enklaknep!

2 kommentarer om “Influencer! Save the date 9/6!

  1. Woop woop, sjukt spännande!
    Fast jag är lite irriterad att man lägger en utav de tävlingar jag ska köra i år just på er dag…. måste kolla när jag startar och ungefär vilken tid jag kan tänkas komma i mål så får jag anlända lite sent kanske.
    Trevlig helg!
    Pernilla Lantz recently posted…Gluten- och Mjölkfri GrönsakspajMy Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge