Började skriva detta inlägg i måndags men annat kom emellan. Så nu kommer den i alla fall även det är sent.

Jag lunchade med Ana. Vi kom så klart sent till lunchrestaurangen som låg på Fjärdelång gatan i Linné. Den indiska restaurangen låg bara precis vid Anas jobb. Självklart kom Tilda och jag försent 20 min. Kaos i spårvagn som vanligt och barnvagnar överallt. Ana hade beställt mat åt mig. När vi kom så satt hon ensam i en tom restaurang och jag hojtade till lite högt med “Var är alla kunder?” hehe… De två indierna som jobbade där var i alla fall glad när vi kom och fick köra in barnvagnen.

3-rätters med köttgryta som påminde om thai massaman, kyckling och nån röra.

image

Vi gick sedan upp till Anas jobb och kollade in hennes eget kontor. Det var inte längesen hon började på sitt nya jobb. Tilda trivdes i Anas stol 🙂

och Ana var min Buzz nr1 som delade ut ett paket Finish Quantum till å ska prova.

image

image

Hon smet iväg och hittade in till rummet med soffan och kröp upp… Väntade på nån?

image

Sedan var Tilda och jag på Haga och hörde av mig till Tildas kusin Ph och mamma E om de ville komma ut på en promenad. De bor längst upp på Linnégatan så vi traskade upp dit och mötte upp dem. Vi gick en låååång runda i Slottskogen, säkert över 2 tim och sedan tog vi en kaffe på Pärongården barnvagnskaféet. Sedan gick Tilda och jag vidare mot stan. Vi var ute i å gick i 4 tim. Mina ben var stela som ätpinnar…

Har inte frågat föräldrarna om Ph får var med på bild i bloggen men vi hittade denna bild bland Tildas leksaker, ser verkligen ut som Ph 🙂

image

Sedan var det Tilda och jag hela kvällen. Måns jobbade över och kom hem 21:30 å jag lyckades få Tilda att somna kl.21.