Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Independence day 2

Lästid: 1 min

Ikväll lämnade vi två barn med farmor (och farfar) lite spontant efter middagen ja. Vi var på bio och såg Independence day 2. Om filmen var bra? Det var som väntad, mycket patriotiskt men underhållande. Kan inte klaga för 2-3 tim av lite mammas & pappas tid. Det var länge sen vi var på bio och jag kan inte minnas vilken film vi såg sist. 


Vi kom hem 23:30. Tilda & Prim var uppe och vi var inte förvånade. Prim hade varit vaken i en timme så hon måste har sovit i nästan 4 timmar i sträck och det brukar hon inte göra på kvällar. Tilda spelade olika bordspel med farmor hela kvällen. Tilda var jätteglad när vi åkte och ville krama oss hejdå. När vi kom hem så blev hon jättemammig igen. Det är nyttigt att hon får sakna oss, och vi henne 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge