Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inbrott

Lästid: 1 min

Det har även hänt en tråkig sak hos mina föräldrars hem i Tumba, nämligen inbrott.

De är i Thailand och ska vara där i ca. 2 veckor till. Tjuvar har brytit sig in genom sovrumsfönstret där det är en altan utanför. Det var väl mörkt och därav lättmatch. Vi vet inte vad tjuven/tjuvarna hade tagit men en vän till familjen som brukar sköta huset medan mina föräldrar är i Thailand upptäckte detta och fick hjälp av grannen bredvid, som också har haft inbrott tidigare. Det var många på det onrådet som har fått inbrott, antar att det var mammas pappas (o)tur.

FOTO: iSTOCKPHOTO

FOTO: iSTOCKPHOTO

En polisanmälan har gjorts och ingen får gå in eller röra något då Polisen ska ta fingerprint mm. Enl. mammas vänninna så hade de röjt överallt så det ser ut säkert ut som ett bombnedslag! Mitt rum där är säkert så också men det finns inte något värdesaker. Det verkar inte som att de har tagit stora saker i o m de kom in och ut genom fönstret. Undrar om bilarna står kvar… tänk om de har tagit nycklarna och kommer tillbaka. Dags att gamlingarna skaffa larm.

Vi här har blivit skonade från inbrott men OM någon skulle göra nåt sånt så är det nog genom Tildas rum där det är en stor buske framför. Annars är det fönster hela väggen typ så man ser in här rätt bra. Grannen har rapporterat att allting såg bra ut också när de kunde se från balkonen.

Det suger fett när mamma pappa kommer hem lagom till Jul. Ska de bo på hotell under utredningen och ordnar upp med försäkringen?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge