Det har även hänt en tråkig sak hos mina föräldrars hem i Tumba, nämligen inbrott.

De är i Thailand och ska vara där i ca. 2 veckor till. Tjuvar har brytit sig in genom sovrumsfönstret där det är en altan utanför. Det var väl mörkt och därav lättmatch. Vi vet inte vad tjuven/tjuvarna hade tagit men en vän till familjen som brukar sköta huset medan mina föräldrar är i Thailand upptäckte detta och fick hjälp av grannen bredvid, som också har haft inbrott tidigare. Det var många på det onrådet som har fått inbrott, antar att det var mammas pappas (o)tur.

FOTO: iSTOCKPHOTO

FOTO: iSTOCKPHOTO

En polisanmälan har gjorts och ingen får gå in eller röra något då Polisen ska ta fingerprint mm. Enl. mammas vänninna så hade de röjt överallt så det ser ut säkert ut som ett bombnedslag! Mitt rum där är säkert så också men det finns inte något värdesaker. Det verkar inte som att de har tagit stora saker i o m de kom in och ut genom fönstret. Undrar om bilarna står kvar… tänk om de har tagit nycklarna och kommer tillbaka. Dags att gamlingarna skaffa larm.

Vi här har blivit skonade från inbrott men OM någon skulle göra nåt sånt så är det nog genom Tildas rum där det är en stor buske framför. Annars är det fönster hela väggen typ så man ser in här rätt bra. Grannen har rapporterat att allting såg bra ut också när de kunde se från balkonen.

Det suger fett när mamma pappa kommer hem lagom till Jul. Ska de bo på hotell under utredningen och ordnar upp med försäkringen?