Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Inbjudan till Studio Aveny Gbg – till er!

Lästid: 1 min

Hej mina fina läsare och bloggvänner i Göteborg!

Nu har turen kommit till er!

Studio Aveny Göteborg bjuder in ER till en exklusiv kundkväll & invigning av sin nya salong!

När: Fredagen den 28:e november kl.17-20 (öppet hus)

Adress: Engelbrektgatan 35, Göteborg

IMG_7718

Gilla gärna Studio Aveny fb-sidan HÄR!

Ni kommer även få träffa På Smällen! – Emma och Mimmi Rhåsson från IT WORKS!

De kommer prata lite också. Är ni nyfikna på oss bloggare så kom gärna och mingla med oss 🙂

Det är också så kul att IT WORKS kommer för jag har sett de när de i Frölunda Torg inte så länge sedan, tog med information hem men har helt glömt bort men nyfiken blev jag på deras wrap-it. Undrar verkligen om det funkar!?

***Så Kom och träffa mig, Emma, Mimmi och tjejerna på Studio Aveny!***

Boka in datumet!

VÄLKOMNA PÅ ÖPPET HUS!

 

PS. FYI för att INGEN ska missuppfatta som det har gjort bland vänner så vill jag säga att jag är INTE någon SPECIELL hedersgäst som Emma och Mimmi men JAG KOMMER så mig får ni också träffa om någon skulle vara intresserad att mingla med mig 🙂 Detta är bara ett tips, tips och åter tips å äntligen händer det lite fler roliga saker i vår stad! Detta har alltså inget med mig eller BLOGGevent by ES att göra. Jag hjälper till att tipsa. Fler tips kommer. Vi ses!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Inbjudan till Studio Aveny Gbg – till er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge