Hej mina fina läsare och bloggvänner i Göteborg!

Nu har turen kommit till er!

Studio Aveny Göteborg bjuder in ER till en exklusiv kundkväll & invigning av sin nya salong!

När: Fredagen den 28:e november kl.17-20 (öppet hus)

Adress: Engelbrektgatan 35, Göteborg

IMG_7718

Gilla gärna Studio Aveny fb-sidan HÄR!

Ni kommer även få träffa På Smällen! – Emma och Mimmi Rhåsson från IT WORKS!

De kommer prata lite också. Är ni nyfikna på oss bloggare så kom gärna och mingla med oss 🙂

Det är också så kul att IT WORKS kommer för jag har sett de när de i Frölunda Torg inte så länge sedan, tog med information hem men har helt glömt bort men nyfiken blev jag på deras wrap-it. Undrar verkligen om det funkar!?

***Så Kom och träffa mig, Emma, Mimmi och tjejerna på Studio Aveny!***

Boka in datumet!

VÄLKOMNA PÅ ÖPPET HUS!

 

PS. FYI för att INGEN ska missuppfatta som det har gjort bland vänner så vill jag säga att jag är INTE någon SPECIELL hedersgäst som Emma och Mimmi men JAG KOMMER så mig får ni också träffa om någon skulle vara intresserad att mingla med mig 🙂 Detta är bara ett tips, tips och åter tips å äntligen händer det lite fler roliga saker i vår stad! Detta har alltså inget med mig eller BLOGGevent by ES att göra. Jag hjälper till att tipsa. Fler tips kommer. Vi ses!