Nu ser jag fram emot en road trip med Johanna för imorn drar vi till Strömstad Spa & Resort. Vi ska på ett slags retreat-event som Linda på LMevent har ordnat. Det ska blir superskönt med en getaway… och Måns passar på att gå på poker-kväll med kollegorna. Grannen med sin flicka ovanför passar barnen, idag passar jag hennes barn. Det blir kanon då vi kommer bra överens och vi turas om att vara barnvakt.

Här är alla vi 9 som ska med då och så Linda.

Jag har hunnit packa klart för yogan, mina nya träningskor för inomhus får hänga med också så jag kanske kollar in deras gym. Som sagt… det ska bli så skönt att få komma iväg lite och slipper ”mamma gör, mamma fixar…mamma bära mig… mamma…mamma”. Älskar mina barn men jag blir tokig ibland så imorn checkar jag in på hotell haha.

Och Penny har tjajat om att ”imoyong ska vi till tajland.” Yes hon har sett att mormor och morfar lallar runt på moped i Thailand nu så hon minns har vi var i Thailand i november. Så får se om det blir en getaway snart… men inte till Thailand då utan till något hotell. Barnen vill till The Reef i Danmark och jag har en hotellnatt som måste lösas in sista april!

Mera weekend trips och getaways, ja tack!