Lite kort om Prim då. Igår fortsatte hon att ha feber efter att hon fick två vaccinsprutor i varje lår i måndags. 

På morgonen kräkte hon en liten pöl på Måns och soffan. Sedan var det inget mer. Vid läggdags hade hon somnat vid tutten och när jag reste mig så fick hon kväljningar. Kort därefter lade hon en pizza på mig, golvet och sig. Jag tror att hon har varit illamående till och från. Tänkte också på att hon kanske blev magsjuk. Ingen annan här är det. 

Googlade på biverkningar och detta stämde. 

Vid vissa vaccinationer kan magen bli orolig. Det yttrar sig vanligen i form av illamående, kräkningar eller dålig matlust. – Vaccinationer.se

Prim blev också mer gosig och som om hon förstod att hon måste vila. Igår lade hon sig på mage och försökte vila vid några tillfällen men kort därefter piggnade hon till och ville bli jagad av Tilda. 


Hon är ju redan krängig och vill bli buren hela tiden men när jag satt på soffan så kunde hon komma och bara lade huvudet på min lår och bara vilade en kort stund. Hon pratade och sjöng också. Riktig gosig tjej.