Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Illamående av vaccin?

Lästid: 1 min

Lite kort om Prim då. Igår fortsatte hon att ha feber efter att hon fick två vaccinsprutor i varje lår i måndags. 

På morgonen kräkte hon en liten pöl på Måns och soffan. Sedan var det inget mer. Vid läggdags hade hon somnat vid tutten och när jag reste mig så fick hon kväljningar. Kort därefter lade hon en pizza på mig, golvet och sig. Jag tror att hon har varit illamående till och från. Tänkte också på att hon kanske blev magsjuk. Ingen annan här är det. 

Googlade på biverkningar och detta stämde. 

Vid vissa vaccinationer kan magen bli orolig. Det yttrar sig vanligen i form av illamående, kräkningar eller dålig matlust. – Vaccinationer.se

Prim blev också mer gosig och som om hon förstod att hon måste vila. Igår lade hon sig på mage och försökte vila vid några tillfällen men kort därefter piggnade hon till och ville bli jagad av Tilda. 


Hon är ju redan krängig och vill bli buren hela tiden men när jag satt på soffan så kunde hon komma och bara lade huvudet på min lår och bara vilade en kort stund. Hon pratade och sjöng också. Riktig gosig tjej. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge