Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Illa…jag mår illa!

Lästid: 1 min

NEJ, jag är inte på tjocken! 

Har mått illa efter att jag åt 2 löskokta ägg och chaite med mjölk. Den kombinationen gick inte. Blev yr i bollen och höll på att kräkas i bilen när vi var på väg till Bäckebol för Måns ville shoppa en ny vinterjacka på Stadium Outlet. Tilda mådde bra och inte alls åksjuk som förr. Jag däremot satt och sniffade på min pepparmint sniff-stiff med jämnan. Fortfarande yr nu också när jag slappar på soffan och tiitar på Zlatans dokumentär. Ska försöka äta lite sallad och nåt surt.

Tilda gillar bollavdelningen på XXL, tog ner så många bollar hon kunde haha… Å ringer nån på Media Markt

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge