Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ikväll fick jag krama Alcazar Andreas :)

Lästid: 2 min

Tack Mammaboosten 2014 för en toppen kväll med skrattfest!

IMG_5198.JPGKvällen började på West Coast där vi hade bord och jag åt en helt ok fiskgryta med hummerbuljong men tog husets röda från Spanien till, en fruktigt sådan som påminde om franska Beaujolais. Det var trevligt att träffa tjejerna och bara umgås lite.
IMG_5202.JPG
När det var dags för showen så letade vi upp våra platser och det visade sig att vi bloggare hamnade i en klunga haha. Det var i mitten sektionen och vi såg ändå bra. Det var skoj. De medverkande i showen var Petra Mede, Andreas Lundstedt och Thomas Järvheden.

IMG_5204.JPG
Under showen så var det så att Andreas Lundstedt i Alcazar gick runt och sjöng en låt “kraaaama mig” å delade ut kramar till mammorna i publiken. När han kom till i mitten sektionen så tog jag min chans. Jag har en tendens att göra lite lustiga saker ibland, oftast. Jag tänkte nu eller aldrig… Så jag klampade över mina 2 vänner som satt i vägen, hoppade ut på mittgången och kastade mig på Andreas och kramade om honom! Jag hörde massa skratt och så kom en som satt jämte mig också å kramade Andreas så det blev en gruppkram. Hörde ännu mer skratt. Det bjöd jag på haha. Tyvärr har jag ingen bild men jag efterlyser en om någon har fångat MIN Kodak moment haha!

På pausen så fick man ett glas vitt från Drostdy Hof och man fick Amarula Cream i små flaskor. Det var mini cupcakes från Cup Cake Sthlm men de tog slut direkt så jag var inte i närheten av dem.

Det var en riktig trevlig kväll. Tyvärr avslutade kvällen med lite obehag när vi åkte med samma spårvagn med en man som satt nära oss fick lite mycket alkohol på julbordet å fortsatt lite själv på spårvagnen. Från att han småraggade på oss fyra(!) så vände det till att han muckade lite gräl men det var bara snack. Det var för att han fick ingen uppmärksamhet och ingen ville prata mer med honom å han fick för sig saker. Vi alla kom hem välbehållna alla fall.
IMG_5212-0.PNG

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Ikväll fick jag krama Alcazar Andreas :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge