Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ikea rond 9 & bästa köpet

Lästid: 1 min

Det blev ju så att madrasser som Emma skulle ha till sin Brimnes säng åkte rak ner genom sängstommen haha… Så den behövde ribbottnar. Det blev att vi åkte en runda till Ikea ikväll också och jag fick lämna tillbaka grejer som vi köpte för många av som skulle vara till garderobsystemet i walk-in closet. 

Bästa köpet på Ikea den här gången är VITLÖKSPRESS! Måns slängde vår gamla som var också från Ikea på direkten. Den var inte rostfri och svår att diska eller pilla ut vitlök som hade fastnat efter man hade använt den.

Vår nya är mycket bättre! Bättre grepp och det går att öppna upp som på bilden.  59kr! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Ikea rond 9 & bästa köpet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge