Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

IKEA rond… 8? 

Lästid: 1 min

Har nu tappat räkningen hur många gånger jag har varit på IKEA i år och IDAG var det nog årets sista IKEA-besök. Det var bara jag och Emma, utan män och barn. Emma har verkligen jobbat med sin inköpslista den här gången medan jag körde lite spontant. 

Vi behövde lite små saker som tvättställ, duschstång utan att behöva borra i väggen som jag kan sedan hänga tvätt på galgar, tavellister till Tildas rum men risken finns att hon når upp till de och hänger på dem, 2 byråer till vårt sovrum som inte är så djup men jag köpte inget av dessa idag. De kändes inte bra när jag klämde på allting. 

  

Tur att vi har nu en kombi och barnbilstol har Måns inte satt tillbaka. Sist vi köpte så mycket så åkte jag thaistyle och satt på en nedfälld ryggstöd bakom Måns och 2.20m garderob gick in. 

Kolla vad Emma lyckas fylla haha! Det gick inte att fika på Ikea, folk var som galna och det var långa köer till Ikeas julbord så vi skippade det och fikade vid Coop i Bäckebol innan vi handlade hem mat. 

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “IKEA rond… 8? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge