Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ikea är boven till skilsmässor 

Lästid: 1 min

Hur många gör slut efter några rundor på Ikea efter att man har flyttat ihop kan man ju undra. Idag var det inga glada miner här hos oss heller. Igår sa Måns att vi tar Ikea på en vardag. Idag sa han att vi kunde åka dit…

Det är nog också 3:e gången jag säger det idag att jag måste har vaknat på fel sida och är lite allmänt (gravid)irriterad. Måns skulle kolla på garderobsystem till vårt lilla walk-in closet och så klart fanns det inte alla delarna. Hatthyllan ska vi också ha…och garderob till hallen…och en hel del. Måns sa att vi ska försöka göra i ordning allting och inte väntar med typ 1 år efter innan vi sätter upp några gardiner och hyllor typ, som vi har gjort. Jag sa “innan jul”…då blev det stressig i hans ansikte… Tilda gjorde inte besöket roligare då hon ville antingen bli buren eller åka i kundvagnen, på och av, på och av… 

Och det kommer bli fler besök på Ikea… och Hornbach yeay…

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Ikea är boven till skilsmässor 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge