Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ihålig hosta botas med honung?

Lästid: 1 min

Ligger vaken medan alla sover och vaktar Tilda. Hon fick en hostattack som började lite som rethosta men sen lät det ihålig och skällande långt ner i luftstrupe. Hon var så ledsen, trött, sömnig och ville ha pappa istället. Alla vi sover hos henne inatt och svärisar som är här och vara vår barnvakt sover i vårt sovrum. 

Den friska luften som hon har fått i förskolan och nu ikväll när vi var ute och åt hjälpte inte. Hon var hemma hela förra veckan med en förkylning men rinnsnuva har hon fortfarande och mer dessutom. Hosta har hon haft hela tiden lite smått men nu ihålig hosta. Krupp?

Jag frågade om hon ville ha honung och det ville hon, så hon fick en liten tesked med honung. Sen slocknade hon. Hon ville inte ha vatten men välling. Dock är välling eller mjölk tjock för halsen. Än har hon inte hostat tills hon spy… 

Honung verkar hjälpa i alla fall och det är inte första gången vi har gett Tilda det. Det är väldig sällan jag ger Tilda någon medicin…

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Ihålig hosta botas med honung?

  1. Låter lite som krupp när du skriver skällande och långt ner i halsen :-/

    1. Ja och den försvann sen. Igår hostade hon nästan ingenting men idag är det mer. Detgår upp och ner det här med hostan, stackars de små.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge