Idag är det slut på 4v semester och 1v pappaledighet för Måns.

Idag ropade Tilda “papa, papa, papa” typ 30-tals gånger när pappa Måns var på jobbet.

Idag har jag hört ordet “bajs” minst 100 gånger…

Idag rullade jag säkert 80 thaiköttbullar…

Idag har Tilda varit mycket gnällig och jobbig…

Idag fick jag inte skita ifred och Tilda blev arg för att JAG sade att JAG MÅSTE BAJSA…med öppen dörr å Tilda försökte peta å putta mig av toastolen!!!

Idag började vi potträna Tilda…

 

Idag har jag skrivit in mig på AMS för att Tilda ska ha rätt till dagis…och jag kan inte länge leka hemmafru “Maria Montazami” som en i mammagrupp uttryckte sig. Nej jag blev inte sur…

…Och fram tills idag har jag inte tagit ut en enda dag av min föräldraledighet och inte ett öre av föräldrapeng!

Idag har jag också fått en överaskning i mitt bankkonto, en skatteåterbäring trots att jag inte har fått någon deklaration! Det har jag inte sagt till Måns men om du Måns läser det här så vet du att det var bara 10% av vad du fick tillbaka… Fyra-siffrigt.

Idag satt jag i pyjamas hela dag å fick inte duscha förrän kl.16!

Idag är jag urform och har ingen koll jämfört med när jag var singel och hade stenkoll på allting inkl. mig själv.

Idag vägde jag mig å mina sambokilon/semesterkilon bara växer. Jag är tillbaka på min startvikt när jag var gravid dvs. 58kg. När jag var 18 var jag en skinny-ass som många tyckte att jag var sexig å vägde bara 49kg, det ni! Observera att jag bara är 150cm lång….

Idag drack jag en kopp espresso med stevia och vispgrädde! Jag är ingen kaffedrickare…

 

Idag är jag 13066 dagar gammal

Idag resonerade jag att jag trivs bäst att hålla på med mat, dryck och event… men kan jag blogga på heltid å tjänar stålar på det så skulle jag inte heller banga om jag ska vara ärlig!

Idag ser mitt rörliga men också roliga liv så här… Hemmet är lika rörlig… Ingen ordning.

Idag har jag en trogen och tålmodig man, vänner och familj som gärna ställer upp för mig. Trots mina över 200 vänner på Facebook så är det inte många som känner mig eller har fått komma mig nära. Jag väljer mina vänner å de riktiga vänner finns inte så många av. Men mina vänner… Ni vet vilka ni är!

Idag har jag en dotter som är smart, rolig och det är så underhållande att se henne växa… som jag lär vilja strypa när hon kommer till tonåringen.

Jag har haft mycket tur i livet och är tacksam! Tacksam för mina föräldrar… och för mina underbara svärföräldrar! De är sällsynta! Alla har inte svärrisar som skänker kärlek till en. Min förra “svärris” tyckte nog att jag konkurerade ut henne i hennes eget kök…

 

Men idag ville jag egentligen sluta bära på en hemlighet. Medan jag skrev alla rader i detta inlägg som bara växte och växte till fler rader så hinner jag nu ändra mig. Jag fortsätter bära på hemligheten som inte många, som känner mig, känner till och det får förbli en hemlis så länge… Tills jag vågar komma ur mitt comfort-zon, eftersom jag är inte redo att dela med världen än. Mobbing i mina unga dar har satt sina spår, Internetmobbing skulle göra mig bara rasande å ni vill nog inte se mitt vrede i ord. Jag är inte lika vulgär som jag har varit, enl. mig själv.

 

Idag vet ni lite mer om mig

… Imorn svarar jag gärna på era frågor eller ställ en fråga till mig 🙂

Godnatt!