Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

I want Glossybox!

Lästid: 1 min

Glossy Glossybox! Jag visste inte att det fanns, inte förrän jag trillade in hos Lil Baby för en tid sedan och såg alla hennes paket från Glossybox. Nu är jag sugen på att testa for real! Å ännu bättre om min man (ja du Måns) vill ge mig en prenumeration *wink…wink* och det passar ju nu som Morsdagspresent! 🙂

Glossybox verkar toppen eftersom man välja att köpa månadsvis för endast 139kr/månad och vill man t ex inte ha nästa månadens paket så är det bara tacka nej. Det är såklart mer prisvärt om man väljer att prenumera och man kan då välja 6 mån eller 12 mån prenumeration.

Vad får man då? Jo, chansen att prova lyxiga produkter som kommer som en överaskning en liten box varje månad! I varje box får man 5 skönhetsprodukter från internationella såväl som svenska märken. Produkterna väljs ut efter den skönhetsprofil man själv har fyllt i.

Jag tror att jag klickar hem en prenumeration, och låtsas att det var från Måns hahaha

image

 

Just nu får man dessutom 10 % rabatt på gåvoprenumerationer!

Ange koden: AFF10MOR. Gäller fram till 25 maj 2014

Ta mig till Glossybox

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “I want Glossybox!

 1. Jag kan gärna skicka dig ett mail och “tipsa” för då får jag glossybonus. Om du inte redan har signat upp dig dvs. 😀

 2. Haha tack, vad roligt!
  Jo tack, vi är förhoppningsvis på bättringsvägen.
  Grattis till vinsten nedan! Härligt med ny vagn helt gratis sådär 🙂
  Ha en fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge