I want Glossybox!

Lästid: 1 min

Glossy Glossybox! Jag visste inte att det fanns, inte förrän jag trillade in hos Lil Baby för en tid sedan och såg alla hennes paket från Glossybox. Nu är jag sugen på att testa for real! Å ännu bättre om min man (ja du Måns) vill ge mig en prenumeration *wink…wink* och det passar ju nu som Morsdagspresent! 🙂

Glossybox verkar toppen eftersom man välja att köpa månadsvis för endast 139kr/månad och vill man t ex inte ha nästa månadens paket så är det bara tacka nej. Det är såklart mer prisvärt om man väljer att prenumera och man kan då välja 6 mån eller 12 mån prenumeration.

Vad får man då? Jo, chansen att prova lyxiga produkter som kommer som en överaskning en liten box varje månad! I varje box får man 5 skönhetsprodukter från internationella såväl som svenska märken. Produkterna väljs ut efter den skönhetsprofil man själv har fyllt i.

Jag tror att jag klickar hem en prenumeration, och låtsas att det var från Måns hahaha

image

 

Just nu får man dessutom 10 % rabatt på gåvoprenumerationer!

Ange koden: AFF10MOR. Gäller fram till 25 maj 2014

Ta mig till Glossybox

Tags: No tags

3 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge